Ajankohtaista

Yhdistykselle uusi hallitus 2018
8.2.2018

 

Yhdistys valitsi uuden hallituksen sääntömääräisessä vuosikokouksessaan 8.2.2018. Kokousta vietettiin Tervakosken Kahvila-Konditoriassa, Heimolantiellä. Kokouksessa oli paikalla alun toistakymmentä henkilöä.

- puheenjohtajaksi toiselle kaudelle valittiin yksimielisesti Tiina Leipijärvi
- sihteerinä ja hallituksessa jatkaa edelleen Elina Wathén
- rahastonhoitajaksi Sirpa Aution tilalle valittiin Petri Hakamäki, joka jatkaa hallituksessa toiselle toimikaudelleen
- hallituksen muut jatkavat varsinaiset jäsenet ovat: Eemil Alatalo, Olli Dahl ja Heikki Tamminen
- uutena hallituksen varsinaiseksi jäseneksi valittiin aktiivinen lintu- ja luontoharrastaja Jonna Viisainen
- myös yhdistyksessä jo aiemmin aktiivisena jäsenenä tunnettu luontoharrastaja Matti Aaltonen valittiin hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi.

Onnittelut uudelle hallitukselle!

Sirpa Aution ohella merkittävän työpanoksen yhdistyksessä tehneet Tuula Tiainen ja Pekka Räkköläinen jäivät omasta tahdostaan syrjään hallitustyöstä. Iso kiitos Sirpa, Tuula ja Pekka!


Suruttoman rakettimyynti K-Market Tervapadassa
26.12.2017

 

Yhdistys myy toimintansa tukemiseksi ilotulitteita:
- ke 27.12. klo 10-20
- to 28.12. klo 10-20
- pe 29.12. klo 10-20
- la 30.12. klo 10-20
- su 31.12. klo 10-18

Tervetuloa ostoksille!

Avaa Rakettitukun kuvasto
HUOM: Rakettitukun tuotekuvasto jaettiin koteihin Postinen-lehden välissä. Postisen etukannessa oli kuponki, jolla saa yhden Titan raketin kaupanpäälle V.I.P- ja Legend-patoihin.

Suruttoman mäellä ulkokuntoilumahdollisuus
17.10.2017


Yhdistys on saanut talkoo- ja konevoimin kuntoon ulkoliikuntalaitealueen Suruttoman mäelle. Alue on vapaasti kaikkien yksityishenkilöiden käytössä - ei muuta kuin hikoilemaan!

Tervakosken Luulionlahden luonto- ja lintutorni on valmis
17.10.2017

Osana yhdistyksen Hyvän mielen hanketta toteutettu lintu- ja luontotorni on saatu valmiiksi 17.10.2017. Tornin toteutti Jouko Alhainen, Taigabird Oy. Joukolla oli rakennusprojektin aikana apunaan mukava joukko talkooapulaisia.

 
Tutustu asiaan tarkemmin ja poikkea tornilla tutustumassa!
 
Video:  www.digitallighthouse.fi / Kai Ericsson
 
 

Vuoden 2016 käyttämättömät mökinkäyttöpalkkiot

Julkaistu 2.10.2017
 
Vuoden 2016 käyttämättömät mökinkäyttöpalkkiot tulee käyttää vuoden 2017 loppuun mennessä. Tätä vanhemmat ilmaiskäytöt eivät ole enää varattavissa. Poikkeuksena lahjakortit, joissa on päivämäärä viimeiselle käyttöajankohdalle. Varaukset sovitaan yhdistyksen mökkipuhelimesta 045-858 9944, ei netin kautta.

Hyvän mielen reitti -hanke etenee
Julkaistu 21.09.2017


Tervakoskella voi pian kuntoilla järvimaisemissa ja tarkkailla luontoa lintutornista
 
Monipuolisen kuntoilun mahdollistavat liikuntavälineet nousevat tämän syksyn aikana Suruttoman mökin parkkipaikan viereen. Konkreettiset merkit työn etenemisestä nähtiin tiistaina 5.9. kun ensimmäiset kaivurin kauhanvedot iskeytyivät maastoon tasoittamaan pohjia. Talkoojoukko oli elokuussa raivannut tilaa pohjatöille kaatamalla tiheäksi kasvaneen pöpelikön. Nyt alue on tasoitettu ja varsinaisia liikuntavälineitä päästään asentamaan syksyn aikana. Alueelle nousevat liikuntavälineet soveltuvat hyvin itsenäiseen kuntoiluun vaikkapa lenkin lomassa. Laitteet mahdollistavat toiminnallisen ja kehonpainoa hyödyntävän harjoittelun, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Jokainen voi treenata oman kuntotasonsa mukaisesti.

Myös Luulionvuoren luontopolun ja lintutornin rakentaminen on nytkähtänyt liikkeelle. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna talkoolaiset urakoivat pitkospuita tulevalle lintutornille. Lintutorni nousee Luulionvuoren, Alasjärven, Luulionlahden ja järven takana olevan suon maisemiin. Alue on lajistollisesti rikas ja kaunis – rakentumassa on siis oiva ulkoilukohde

Tervakosken Suruton ry järjesti mökillä avoimet ovet lauantaina 26.8.2017
Julkaistu 21.09.2017

Tervakosken Suruton ry järjesti mökillä avoimet ovet lauantaina 26.8.2017
 
Suruttoman mökillä järjestetyt avoimet ovet houkuttelivat epävakaisesta säästä huolimatta mukavasti väkeä paikalle. Kalakillan järjestämä onkikilpailu oli jälleen kerran suosittu, ja laituri notkui kalannarraajia. Vaikka ulkona satoikin välillä vettä ja keli oli viileä, niin mökin takkatuli ja kahvitarjoilu palauttivat ruumiinlämmön ennalleen. Rohkeimmat uskaltautuivat myös saunomaan ja uimaan. Vierailijoita kiinnostivat erityisesti Hyvän mielen reitti -hankkeen nimissä rakentuvat Luulionvuoren luontopolku ja lintutorni sekä Suruttoman parkkipaikan viereen nousevat liikuntavälineet. Myös lokakuun alussa alkava avantouintikausi oli monella kävijällä mielessä.

Avoimissa ovissa käyneiden kesken arvottiin palkintoja. Maksuttomat mökkipäivät voittivat Hannele Ruotsalainen ja Seppo Salo. Talli Cafén lahjakortin voitti Kalle Lehtinen. (Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.) Onnea voittajille ja kiitos kaikille Avoimiin oviin osallistuneille!

Suruton ry:n uusi hallitus 2017
Julkaistu 06.03.2017


Hallituksen puheenjohtaja 
Tiina Leipijärvi
leipijarvitiina@gmail.com 
puh. 050 384 2614

Sihteeri
Elina Wathén

Jäsenet
Eemil Alatalo, Olli Dahl, Petri Hakamäki, Pekka Räkköläinen, Heikki Tamminen, Tuula Tiainen

Muut avainhenkilöt
Sirpa Autio (talous- ja jäsenasiat) osallistuu kokouksiin ulkopuolisena henkilönä.

Tervakosken Suruton ry (c) 2017, Kaikki oikeudet pidätetään.