Mökin vuokrauksen ehdot ja
vuokraajan velvollisuudet


Vuokrauksen ehdot ja vuokraajan velvollisuudet

Mökin vuokraus on aina sitova ja sitä vuokraavan vastuuhenkilön tulee olla vähintään 25-vuotias.
Mökillä ei ole mahdollisuutta yöpyä, vuokrausaika on klo 8-23 välillä.
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja mökin sisällä.

Varaus tulee maksaa vuokraajan toimesta yhdistyksen tilille 14 vuorokauden sisällä varauspäivästä lukien, poikkeuksena alle viikon päässä olevat varaukset, tai laskutettavat yritys- ja yhdistysvaraukset (mökin varauskalenterissa ei ole verkkopankkimaksun mahdollisuutta). Varausvahvistuksessa saat tarkemmat ohjeet maksun suorittamisesta. 
Mökin ovet toimivat sähköisesti, koodilukoilla. Luovutamme tilaa vuokraavalle kulkuun oikeuttavan ovikoodin maksutapahtumaa vastaan, jollei toisin sovita. Koodi on henkilökohtainen ja voimassa varauksen ajan.

Huomioitahan seuraavaa. Vuokraustapahtuma on Tervakosken Suruton ry:n ja tiloja vuokraavan vastuuhenkilön välinen sopimus tilavuokrasta. Vastuuhenkilö voi edustaa myös yritystä tai yhteisöä. 
Yksityisen jäsenen henkilökohtainen jäsenhintaetu kolmanen osapuolen tilankäyttöön ( esim. yritystilaisuus, taloyhtiö, yhdistys) ei kuulu henkilöjäsenyyden etujen piiriin. 
Jäsenalennuksien edut saadakseen, yrityksen tai yhteisön tulee olla yhdistyksen jäsen. Jos yritys tai yhteisö ei ole jäsen yhdistyksessämme, tilavuokran hinta määräytyy aina "ei jäsenen hinnalla".

Maksua ei palauteta perumistilanteessa, ellei varausta peruta yhdistyksen toimesta. 
Jos mökkivarausta ei ole maksettu ja se perutaan 7 vuorokautta ennen varauksen alkua, veloitamme aina 50% alkuperäisestä varaushinnasta laskulla.

Vuokraaja on AINA velvollinen tekemään poislähtiessään, vuokra-ajan puitteissa, loppusiivouksen:Vuokrauksen lopputoimet mökillä
Jos siivous on laiminlyöty, käytämme paikallista siivousyritystä ja laskutamme siivouksen täysmääräisenä tuntityönä mökin vuokraajalta ( vähintään 2h työ).

Mökiltä löytyy perustarpeista wc-paperi ja astianpesuaineet sekä roskapussit. 
Leivinpaperit, kelmut, folio, suodatinpaperit ja talouspaperi EI kuulu mökin perusvarustukseen, vuokralainen tuo ne itse mukanaan tarvittaessa.


Mahdollisista puutteista tai rikoista tulee ilmoittaa surutonmokki@gmail.com tai 045-8589944.

Tervakosken Suruton ry (c) 2021, Kaikki oikeudet pidätetään.